Lajm

Hapen Kufinjte! Do Udhëtoni Drejt Italisë? Del Njoftim I Rëndësishëm Çfarë Duhet Të Dini Deri Me 15 Maj

Hapen Kufinjte! Do Udhëtoni Drejt Italisë? Del Njoftim I Rëndësishëm Çfarë Duhet Të Dini Deri Me 15 MajHapen Kufinjte! Do Udhëtoni Drejt Italisë? Del Njoftim I Rëndësishëm Çfarë Duhet Të Dini Deri Me 15 Maj/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Nuk duhet t’i nënshtrohen tamponit të detyrueshëm personat që do të qëndrojnë në Itali për më pak se 120 orë për arsye pune shëndeti apo emergjence.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Hapen Kufinjte! Do Udhëtoni Drejt Italisë? Del Njoftim I Rëndësishëm Çfarë Duhet Të Dini Deri Me 15 MajHapen Kufinjte! Do Udhëtoni Drejt Italisë? Del Njoftim I Rëndësishëm Çfarë Duhet Të Dini Deri Me 15 Maj/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet