Lajm

10-vjeçari Ѕhkodran vd.i.q tekѕа рo bëntë video në Tik-Tok! Shokët i vendoѕin lule në bankë…

Ngj arja e rë ndë e 10-vjeçarit N.Y., i cili ndë rroi jetë teksa përpiqej të rikrijonte një sfidë në ‘Tik Tok’ ka sh.o.kuar vendin. Sot, mësuesja e tij kujdestare në shkolllën ‘At Gjon Karma’, ka folur për të mit.urin, duke e portetizuar si një fëmijë lider./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Më tej, mësuesja Roberta Naraci ka treguar se 10-vjeçari ishte nxënesi i saj që në klasën e parë, duke shtuar më pas se gjithmonë ishte dalluar për sjelljen e tij./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

‘Sot është shumë e vë shtirë për mua të flas për këtë ngj arje kaq të rëndë që ka ndodhur një nxënësi të klasës tonë. Nasiri ka qenë nxënësi im që nga klasa e parë. Ishte shumë tr.o..n.ditëse atë natë kur morëm lajmin, mund ta përshkruaj si një nxënës shumë të mirë me arritje të mira me tipare të një lideri, një fëmijë shumë i shk athët, rrezatonte mirësi tek secili prej nesh. Gëzonte gjithë respektin e shokëve dhe mësuesve. Kemi pasur një marrëdhënie miqësore me prindërit e tij. Nuk kam fjalë që ta përshkuar rastin. Sjellja e tij ka qenë shumë e mirë asnjëherë nuk ka shfaqur pr.ob.leme.Për sa i përket përdorimit të rrjeteve sociale, ne theksojmë pafund negativitetit ose anët negative që kanë përdorimi i rrjeteve sociale. Unë i këshilloj që të jenë nën kujdesin e prindërve nëse i përdorim, i këshilloj të mos hapin faqet që nuk janë të rëndësishme për to,’- tha mësuesja kujdestare./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet