Lajm

Vajza serbe u ko’nvertua në muslimane (VIDEO)

Nga Snezhana Hyrije Nikoliqi nga Smederevska Pallanka ka hequr dorë e gjithë familja, përveç nënës së saj, duke e ko nsideruar tu rpin e familjes, por as ky fakt nuk e ka de kurajuar vajzën serbe që të ko nvertohet në fenë islame, edhe pse tash jeton e vetmuar në një banesë me qera./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo këmbëngulë që të shërbejë si shembull për të rinjtë që duan ta ndërrojnë fenë.Snezhana, që tash e ka marrë emrin Hyrije, thotë se e ka agjëruar Ramazanin para se të konvertohej në myslimane, kurse kalimi i saj nga feja ortodokse në myslimane e ka tr onditur Serbinë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Jam ndie e f uqishme gjatë agjërimit”, thotë Hyria, e cila tregon se she hadetin e ka mësuar derisa l ozte me shoqet e saj myslimane, ndërsa më vonë pas përfundimit të shkollës fillore nga kureshtja dhe dashuria për islamin ka mësuar edhe pjesë të tjera nga Kurani, transmeton Telegrafi.Nëna e saj e kishte pranuar vendimin e së bijës, por nuk ishte pajtuar që ajo të mbulohej me shami./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet