Lajm

Shqiptari: Kam pasur 400 dashnore kurse në Mal të Zi jam martuar me pesë grua unë dhe kam bërë…..

Bekim Stokaj, nga komuna e Decanit ku ka treguar për j etë pr ivate, ku thotë se në je tën e tij ka pasur më shumë se 400 femra. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“I kam pas diku mbi 400 femra në krejt Evropën”, ka thënë ai në “nKosovë Show”“Kam jetuar bashkë me to një vit”, ka thënë ai. Ai ka treguar se lidhja me këto ka zgjatë një vit, dhe më pas ka shkuar në Gjermani./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Stojkaj që ka dëshirë ta quajnë M axi ka thënë se re kordin botëror e ka th yer në Gjermani. “Për puthje jam njëshi në Evropë, ka ndodh për një ditë i kam pu thur 70 femra. Kur i kam pu thur 70 femra për një ditë më ka ra të fi kët”, ka thënë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet