Lajm

Shqiptari hyn me fanellën kuqezi në autobusin e Beogradit,‘t ërbohen’ serbët: A do të ndodhte kjo në mes të Tiranës?

Një i ri shqiptar në Serbi është fotografuar me një fanellë ku dallohet fl amuri k ombëtar shqiptarë. Fotoja është bërë në një nga li njat e u rbanë në qytetin e Beogradit/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

, ku dhe me pas ka qarkulluar në rrj etin so cial ‘F acebook’Në komente nuk ka shfaqje ra cizmi, por më së shumti m ediat serbe dhe k omentuesit vënë në dukje faktin se shqiptari, nuk kishte respektuar rregullat e p andemisë dhe se ishte pa maskë, ndërsa në l idhje me f anellën shqiptare shumica kanë thënë se nuk e njihnin flamurin shqiptarë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Fotoja është bërë v irale në Serbi, ku dhe ka m arrë vëmendjen e mediave serbe. Ndërkohë që ato kanë ngritur pyetjen: Nëse e njëjta situatë do të ndodhte në Tiranë, a do të kishte të njëjtin r eagim p aqësor?/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet