Lajm

Sa Lajm I Bukur/ 25-Vjeçarja Lind 9 Fëmijë :Të Gjithë Janë Shëndoshë E Mirë

Një grua ka lindur nëntë bebe pasi gjatë shtatzënisë mjekët nuk kishin parë edhe dy bebe. Halima Cisse 25-vjeçare ka thënë se 5 vajzat dhe katër djemtë janë mirë me shëndetin pas lindjes me pr erje ceza riane në një spital në Morocco./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Halima kishte udhëtuar në Morocco për të qenë e sigurte që bebet do të lindin mirë, pasi shtatzënia mori vëmendjen e liderëve të Afrikës Perëndimore. Të vegjlit dhe nëna janë mirë ka thënë ministri i Shëndetësisë, Fanta Siby, në një deklaratë. Sipas ultrazërit, Cisse priste t’i lindte pesë fëmijë, derisa nuk ishin parë edhe dy të tjerët. Të gjithë kanë ardhur në jetë përmes pr erjes cezar iane./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një grua ka lindur nëntë bebe pasi gjatë shtatzënisë mjekët nuk kishin parë edhe dy bebe. Halima Cisse 25-vjeçare ka thënë se 5 vajzat dhe katër djemtë janë mirë me shëndetin pas lindjes me pr erje ceza riane në një spital në Morocco. Halima kishte udhëtuar në Morocco për të qenë e sigurte që bebet do të lindin mirë, pasi shtatzënia mori vëmendjen e liderëve të Afrikës Perëndimore. Të vegjlit dhe nëna janë mirë ka thënë ministri i Shëndetësisë, Fanta Siby, në një deklaratë. Sipas ultrazërit, Cisse priste t’i lindte pesë fëmijë, derisa nuk ishin parë edhe dy të tjerët. Të gjithë kanë ardhur në jetë përmes pr erjes cezar iane./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet