Lajm

O Zot I Madh! Ndodh E Papritura Në Një Çerdhe, Adoleshenti I Merr Jetët Tre Fëmijëve Dhe Dy Edukatorëve

Një s ulm me h anxhar ka ndodhur në një çerdhe fëmijësh, ku kanë mbetur të pa j etë tre fëmijë dhe dy edukatorë, në Santa Catarina, qytetin jugor të Brazilit./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Numri i saktë i të pa j etëve dhe të pla gosu rve nuk është konfirmuar ende nga autoritetet dhe sipas Associated Press, por deri tani janë tre fëmijë dhe dy edukatorë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një s ulm me h anxhar ka ndodhur në një çerdhe fëmijësh, ku kanë mbetur të pa j etë tre fëmijë dhe dy edukatorë, në Santa Catarina, qytetin jugor të Brazilit. Numri i saktë i të pa j etëve dhe të pla gosu rve nuk është konfirmuar ende nga autoritetet dhe sipas Associated Press, por deri tani janë tre fëmijë dhe dy edukatorë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet