Lajm

Ndodh Dhe Kjo! Këngëtares Së Njohur I Dalin Të Gjitha Sheshit, Fustanin Ia Ngriti Lart Era(VIDEO)

Rina vazhdimisht ka bërë foto te zj ar rta gjatë kësaj jave në Instagram, ku edhe ka marrë qindra mijëra pëlqime./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ndërsa faqja ‘Vipat e Bllokut’ në “Instagram” kanë postuar një fotografi aspak të këndshëm për reperen, ku si pasojë e erës së madhe fustani i shkurtër e ka ‘tra dhtuar’ Rinën, duke ia zbuluar të pasmet.Ajo kishte të veshur të brendshme ngjyrë të zezë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Rina vazhdimisht ka bërë foto te zj ar rta gjatë kësaj jave në Instagram, ku edhe ka marrë qindra mijëra pëlqime.Ndërsa faqja ‘Vipat e Bllokut’ në “Instagram” kanë postuar një fotografi aspak të këndshëm për reperen, ku si pasojë e erës së madhe fustani i shkurtër e ka ‘tra dhtuar’ Rinën, duke ia zbuluar të pasmet.Ajo kishte të veshur të brendshme ngjyrë të zezë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet