Lajm

MOS KALO PA THENE URIME.’Çifti Kosovar Bëhen Prindër Pas 20 Viteve Martesë..

Pas nëntë aborteve të njëpasnjëshme, Shpresa Mejzinolli nga Lipjani është bërë për herë të parë nënë pas 20 vjet të tra jtimit mj ekësor. Mes lo tëve, ajo tregon em ocionet e takimit të parë me vajzën e saj, Dhuratën./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

‘’Mirë shumë, s’mund ta parashikoja atë moment, mirë e kam lindur në javën e 34, falë doktor Afrimit, doktor Fatosit, Naserit dhe gj inekologjisë komplet”, deklaroi për RTV Dukagjini Shpresa Mejzinolli./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Emocion të njëjtë ka edhe babai i Dhuratës, Florim Mjezinolli, i cili thotë për RTV Dukagjinin se ardhja në jetë e vajzës është përmbushja e ëndrrës së tij të je tës.‘’Ndj enjat janë shumë të mëdha. Pas 20 viteve të bëhem prindër është diçka e madhe, që 20 vite kam vrapuar shumë nëpër s pitale”, deklaroi Florim Mejzinolli./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet