Lajm

“Më ke prekur moralin me ato që ke thënë”, Përballje e fortë mes Antonelës e Blerimit

Pas ngja rjes së djeshme, ku Antonela u largua nga studio pas përballjes me Blerimin, të dy sqaruan çështjet në një përballje disa minutash./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Antonela është shprehur se me djali i ka prekur asaj moralin me fjalët që ka thënë, ndërsa është kundërshtuar nga Blerimi.Ajo gjithashtu tregon se shkaku përse ai e ka marrë inat është se solli Atdheun në emision./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Antonela: Unë nuk sillem keq me ty nëse ti nuk sillesh keq me mua. Unë nuk i kam bërë keq kujt.Blerimi: Këtë e kemi sqaruar.Antonela: Vetëm ti flet dhe s’më lë mua.Blerimi: Për të fol ti të gjithëve ua merr këtu.Antonela: Agravon situata nëse bëhet diçka më e keqe. Më ka ndodhur edhe mua më ke ofendua por jo për të prekur moralin këtu, kurse këtu ti më ke prek mu./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet