Lajm

Mbahuni Dhe Pëshpëritni “Mashallah”, Kur Ta Shikoni Këtë Foto Të Avokates Shqiptare

Redona njihet për format e saj supers ek si.Avokatja shqiptare zë vend në mediat rozë me fotot e saj sensitive, shkruan Shikovid me poshte:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo me çdo postim apo fotografi, komentohet mjaftë shumë edhe për format e trupit.Në këtë fotografi teksa shihet në formën më të mirë duke dal nga pishina, neve na mbetet vetëm të themi “mashallah/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Redona njihet për format e saj supers ek si.Avokatja shqiptare zë vend në mediat rozë me fotot e saj sensitive, shkruan Shikovid me poshte:Ajo me çdo postim apo fotografi, komentohet mjaftë shumë edhe për format e trupit.Në këtë fotografi teksa shihet në formën më të mirë duke dal nga pishina, neve na mbetet vetëm të themi “mashallah/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet