Lajm

Kur Lindi Peshonte Vetëm 360 Gramë Dhe Mjekët U Thanë Prindërve Bëni Gati Fu Nera Lin/ Mrekullia Ndodh: Zoti E Shëroi, Ajo Jeton!

Por gëzimi i tyre nuk zgjati shumë. Në javën e 25 të shtatzënisë Hannah filloi të kishte shumë dhim je. Mjekët nuk mund të bënin asgjë. E vetmja zgjidhje që ata i dhanë ishte të ndërp riste shtatzëninë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo u diagnostikua me një gjendje të quajtur ” prapamb etje e rritjes intra uterine”. Ajo e lindi vajzën e saj me ope racion ce zarian edhe pse ishte shumë herët.ShikoviVajza e tyre kur lindi si thonë prindërit nuk ishte më e madhe se një top tenisi, ajo peshonte vetëm 360 gramë kur lindi dhe mjekët ia hoqën të gjitha shpresat se do të jetonte./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Prindërit pastaj filluan të planifikonin fu nera lin në vend që të blinin rroba për Poppy. Por çdo ditë mjekët habiteshin me zhvillimin e saj.Përkundër gjithçkaje, Poppy filloi të shtonte peshë dhe gradualisht të bëhej më e gjatë. Mrekullia ndodhi ajo ia doli. Prindërit e morën të vogël e tyre në shtëpi, pas muajsh e muajsh të tërë që qëndroi në spital.Mjekët besojnë se ajo mund të ketë komp likime në të ardhmen, por asnjë diag nozë nuk është bërë deri më tani. Vajza e vogël është cilësuar si fëmija mrekulli dhe se është një dhuratë nga Zoti dhe se të gjitha i ka ai në dorë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet