Lajm

“I m.err jeten xhaxhai këngëtares se njohur shqiptare”, lajmi që tm.e.rroi familjarët (FOTO)

“I m.err jeten xhaxhai këngëtares se njohur shqiptare”, lajmi që tm.e.rroi familjarët /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një ngjarje e pazakontë ka përfshirë këngëtaren Aida Doci. Në disa portale thuhej se këngëtarja ka vd.e.kur dhe është v.r.a.rë. nga xhaxhai.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“I m.err jeten xhaxhai këngëtares se njohur shqiptare”, lajmi që tm.e.rroi familjarët Një ngjarje e pazakontë ka përfshirë këngëtaren Aida Doci. Në disa portale thuhej se këngëtarja ka vd.e.kur dhe është v.r.a.rë. nga xhaxhai.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet