Lajm

E rrallë, Shqiptarja lind trinjakë identikë! Kush uron iu gëzoftë zemra!

Alena Latifi, 29-vjeç dhe bashkëshorti i saj Arbeni 31 vjeç, ishin shumë të lumtur kur mësuan se do të bëheshin prindër./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Çifti shkoi ne Australi, ishte shumë i entuziazmuar me lajm/ n, por ajo çfarë i habiti edhe më shumë ishte vizita e parë në spital, ku në ultrazërin e parë kishte 3 zemra që rrihnin/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

.Ata nuk kishin ndonjë histori në familjet e tyre me lindje të shumfishta dhe ishin shumë të habitur me lajmin se familja e tyre do të rritej me 3, vetëm nga shtatzënia e parë.Foshnjet lindën në Maj të vitit 2020 dhe ishin tre djem identikë. Urime dhe shendet per engjujt e vogel./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet