Lajm

Mevlanin Dhe Atdheun I Ka Harruar? Antonela I Bën Të Pabërën Djalit Të Ri, Nisin Talljet: Të La Si….

Madje, nuk munguan as çokollatat, që ai tha se i “jap çokollata të kuqe njerëzve të zemrës dhe ndjej se do të jesh në zemrën time”./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Megjithatë, në studio, ai foli i dyzuar, kur tha se “edhe ka, edhe s’ka kimi”. Antonela vendosi të bëjë një trajtim estetik anti celulit, gjatë takimit dhe Saimiri e priti jashtë. Ky veprim i saj u komentua nga konkurrentët e tjerë si /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“veprim i ulët i Antonelës”. “Të la si zar, prite gjysmë ore, u tall me ty”, tha Sara.Këtyre kritikave, Saimiri nuk ngurroi t’i përgjigjej: “E di unë çfarë bëj, është puna ime, takimi im”./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet