Lajm

Këto Vajzα Shqiptare Po Mαhnisin Vendin, Mësοjeni Edhe Ju Çfarë Bëjnë

Këto dy vajza shqiptare, që janë binjake dhe quhen Ina dhe Serena Sinani, kanë marrë pjesë në spektaklin Voice of Italy. Ato kanë bërë që juria të ngrihej në këmbë, pas performancës së tyre me këngën rep “Shumë pis”. Video është publikuar në Facebook e tyre këtë të mërkurë. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Këto dy vajza shqiptare, që janë binjake dhe quhen Ina dhe Serena Sinani, kanë marrë pjesë në spektaklin Voice of Italy. Ato kanë bërë që juria të ngrihej në këmbë, pas performancës së tyre me këngën rep “Shumë pis”. Video është publikuar në Facebook e tyre këtë të mërkurë. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Këto dy vajza shqiptare, që janë binjake dhe quhen Ina dhe Serena Sinani, kanë marrë pjesë në spektaklin Voice of Italy. Ato kanë bërë që juria të ngrihej në këmbë, pas performancës së tyre me këngën rep “Shumë pis”. Video është publikuar në Facebook e tyre këtë të mërkurë. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet