Lajm

Fotoja e rrallë/ Ja si dukej Ardit Gjebrea kur ishte i ri dhe gruaja e tij Anila, ai i kishte akoma

Fotoja e rrallë/ Ja si dukej Ardit Gjebrea kur ishte i ri dhe gruaja e tij Anila, ai i kishte akoma/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Karrieren e tij Arditi e nisi si kengetar per disa vite te cilat ishin te sukseshme ndersa tani e shohim shpesh ne television si nje moderator..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Fotoja e rrallë/ Ja si dukej Ardit Gjebrea kur ishte i ri dhe gruaja e tij Anila, ai i kishte akomaKarrieren e tij Arditi e nisi si kengetar per disa vite te cilat ishin te sukseshme ndersa tani e shohim shpesh ne television si nje moderator..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet