Lajm

Familja sapo u qetësua/ 14-vjeçarja iku nga shtëpia dhe s’po kthehej më por u gjet shëndoshë e mirë

Rebecca Goold, 14, u zh duk dje pasi u nis për në klasë në mëngjes, por u gjet brenda natës, tha p olicia këtë mëngjes./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo nuk ishte parë që kur u largua nga shtëpia në Crowborough, Susse x, të hënën në mëngjes ku familja e saj ngriti a larmin.Rebecca Goold, 14, u zh duk dje pasi u nis për në klasë në mëngjes, por u gjet brenda natës, tha p olicia këtë mëngjes./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Por p olicia tha këtë mëngjes: Rebecca Goold, 14, e cila ishte zh dukur nga shtëpia në # Croëborough që nga e marta në mëngjes, u gjet brenda natës dhe është e sigurt./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet