Lajm

16-Vjeçarja: Nuk Kam Tualet Në Ѕhtëрi, Laj Enët Dhe Veten Me Ujë Liqeni Dhe Kam Infekѕione…

E ftuar në emisionin “Historia ime” në ka qenë Zamira Cangu, 16 vjeç, vjen nga fshati Verjan i Krujës. Zamira jeton vetëm me babain e saj. Nëna e cila ishte e sëmurë, ka ndë rruar jetë përpara 4 vitesh, nga pamundësia fina nciare për të ndjekur problemet shëndetësore të saj./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Zamira është nxënëse në vitin e dytë gjimnaz dhe shkon çdo ditë në Fushë-Krujë për të ndjekur shkollën, edhe pse e ka larg dhe transporti kushton, por e ndihmon motra e saj e vetme e cila është e martuar në Krujë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Babai i Zamirës, përpara disa kohësh, ka pësuar një ak.sid.ent në punë dhe ka dëm.tuar sytë. Shikimi i tij që nga ai moment është i pamjaftueshëm, ai mundet të dallojë vetëm nga shumë afër dhe vetëm njerëzit ose objektet e mëdha./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet