Lajm

U nisën për muajin e mjaltit, çiftit i ndodhi ajo që kurrë nuk do ta besonin

Mike dhe Rachel Brumfield, çifti i sapomartuar filmuan momentin teksa derdhej karburant nga avioni dhe ia treguan anëtarëve të ekuipazhit.Fluturimi u anulua, por kompania United Airlines nuk falenderoi siç duhet pasagjerët./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Brumfield tha se ai mori vetëm një kupon restoranti dhe nuk kishte dhomë hoteli dhe fotografoi gruan e tij duke fjetur në aeroport në tokë.Pak para se të nisej nga Nju Jorku në Venecia, avioni i kompanisë United Airlines pësoi humbje karburanti./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Brumfield tha se ai mori vetëm një kupon restoranti dhe nuk kishte dhomë hoteli dhe fotografoi gruan e tij duke fjetur në aeroport në tokë.Pak para se të nisej nga Nju Jorku në Venecia, avioni i kompanisë United Airlines pësoi humbje karburanti.Mike dhe Rachel Brumfield, çifti i sapomartuar filmuan momentin teksa derdhej karburant nga avioni dhe ia treguan anëtarëve të ekuipazhit.Fluturimi u anulua, por kompania United Airlines nuk falenderoi siç duhet pasagjerët./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet