Lajm

RRËFlMl i vajzës nga Tirana: Vjehrra ime ka qenë d ashnorja e dajës tim, ndërsa tani …!

Jam e fejuar dhe të fejuarin e kam marrë sipas qejfit tim,domëthëne me dashuri.Ama ka plasur në shtëpinë e të fejuarit sherri.Dikur vjehrra ime,në rininë e saj na paska qenë e dashura e dajës tim të madh/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

.Hahaha.Mua s’më duket ndonjë skandal,se e re ka qenë.Por skandal i duket vjehrrit tim dhe asaj vetë,sepse e forta ishte kur erdhën këta me pi kafen e fejesës,erdhi normal dhe daja.U skuqen dhe u nxinë ata që e dinin./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Derisa e morëm vesh dhe unë dhe i fejuari.Ai i shkreti ndihet keq se normal e ka mami.Por nuk kemi ndër mend të ndahemi, se edhe këto fjalë i kishte hedhur vjehrra ime.O Zot çfarë situate është krijuar.Unë e ngacmoj dajën tani,ai vetëm qeshën e sa iki tek i fejuari më thonë:Të fala nans’…!Si mendoni si mund të kalojë kjo situatë?/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet