Lajm

‘Po e bëj 4 orë në ditë sepse…’, NJIHUNI me 24-vjeçaren që na Ia pa fjaIë me ato që bën…

‘Po e bëj 4 orë në ditë sepse…’, NJIHUNI me 24-vjeçaren që na Ia pa fjaIë me ato që bën…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo rrê/fen se cdo ditê, pêr tê mbajtur trupin nê formê, krahas ushtrimeve fizike dhe palestrês, bên rregullisht 3 deri nê 4 orê se k s. Grasi Mattos ka njê rutinê tê rreptê ushtrimesh fizike dhe mban gjithmonê njê dietê tê ekuilibruar.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ajo rrê/fen se cdo ditê, pêr tê mbajtur trupin nê formê, krahas ushtrimeve fizike dhe palestrês, bên rregullisht 3 deri nê 4 orê se k s. Grasi Mattos ka njê rutinê tê rreptê ushtrimesh fizike dhe mban gjithmonê njê dietê tê ekuilibruar.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…