Lajm

“Po bëj 4 orë s në ditë sepse…”, njihuni me b*mbën 24-vjeçare që na la pa frymë me ato që bën e thotë

Një modele ka treguar se sa herë në ditë kryen marr ëdh ën ie dhe pse e bën këtëAjo rrëfen se cdo ditë, për të mbajtur trupin në formë, krahas ushtrimeve fizike dhe palestrës, bën rregullisht 3 deri në 4 orë s**s.Grasi Mattos ka një rutinë të rreptë ushtrimesh fizike dhe mban gjithmonë një dietë të ekuilibruar.Bomba 24-vjeçare beson shumë në përfitimet e përditshmërisë së marrëdhënies in ti me./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

E reja që jeton në Lisbonë, Portugali, thotë se i kushton shumë orë gjatë ditës aktivitetit. Ajo zbuloi se pushimet e vetme që ka, përfshijnë të dielat.Në total, ajo synon të humbasë rreth 8,000 kalori dhe në disa raste ajo ushtron për katër ose pesë orë rresht./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo shprehet: “Nuk duhet të jetë katër ose pesë orë rresht gjithmonë ama. Zakonisht bëj s**s kur zgjohem, pasdite dhe në darkë”.Ajo thotë se e bën edhe kur nuk ndjen këna qësi, pasi e gjithë është në funksion të mbajtjes së trupit në formë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet