Lajm

Pas u ndane nga “Përputhen”, Jasmina i thotë Andit publikisht a dy fjalë: Të pafsha

Jasmina dhe Andi vendosën që të largohen përfundimisht nga “Përputhen”Dyshja u përcollën mes lotëve, përqafimeve e puthjeve, ndërsa për momentin treguan se kanë ndarë rrugët./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Megjithatë, publiku dhe konkurrentët e tjerë janë të bindur se dyshja do të përfundojnë të lidhur së bashku.Pas emisionit, Jasmina publikoi një video, ku shfaqet në prapaskenë e ulur bashkë me Andin dhe i uron lumturi./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Jasmina dhe Andi vendosën që të largohen përfundimisht nga “Përputhen”Dyshja u përcollën mes lotëve, përqafimeve e puthjeve, ndërsa për momentin treguan se kanë ndarë rrugët.Megjithatë, publiku dhe konkurrentët e tjerë janë të bindur se dyshja do të përfundojnë të lidhur së bashku.Pas emisionit, Jasmina publikoi një video, ku shfaqet në prapaskenë e ulur bashkë me Andin dhe i uron lumturi./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet