Lajm

“Nuk kam bërë s*ks me burrin që kur filloi K0*lDl”, rrëfimi i 40-vjeçares që të lë pa f.jalë

Një grua 40 vjeçe ka rrëfyer për psikologen se si është duke i ecur martesa me burrin që ka 44 vjeç. Gruaja tregon se që nga pand emia nuk kanë pasur marrdh ënie se.k suale, duke ndikuar kështu në lidhjen e tyre./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo vazhdon të tregoj që përveç kësaj ai po vazhdon të tregoj se çfarë marrdhëniesh se.ks uale ka pasur me ish të dashurat e tij, shkruan “The Sun”.Psikologa i përgjigjet gruas duke i thënë që duhet të zgjidhet kjo mënyrë e lidhjes dhe për të shpjeguar ndikimin që sjell sjellja e tij mbi ju dhe se ajo duhet të ndalet.-E dashur psikologe: Jam 40 vjeç dhe jam martuar para vite me një burrë që është 44 vjeç. Ai ishte zbavitës dhe i dashur në fillim, kështu ne ishim vërtet të lumtur./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Mirëpo ka një kohë që qëndron i zemëruar dhe nuk dëshiron të bëjmë se.ks duke më përulur mua në këtë aspekt.I gjithë zemërimi ka filluar nga fillimi i pandemisë kur ai humbi punën, shkruan “The Sun”, përcjell “Bota sot”.E kuptoj që ai është i zemëruar por më e keqja e kësaj është se më ta llë me histori, duke i përmendur përvojat e tij të kalura se.ksuale.Ai më krahason në mënyrë të pafavorshme me të gjitha ish të dashurat e tij dhe madje edhe me ato vajzat të një natë që ai ka pasur.Ai më tregon se sa se.ksi të shkëlqyeshëm ka pasur me një ish të dashur, të cilen e la mirëpo që në mendje i ka mbetur aventurat që ka pasur me të.Ai vazhdon të flas për pozicionet e preferuara të ish të dashurve, çfarë i pëlqente me to në shtrat dhe fjalët e nd yta që përdornin.Padyshim që edhe unë kam pasur një jetë se.k suale edhe në të kaluarën, por kurrë nuk do të hyja në detaje për këtë, është e papranushme dhe mizore./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet