Lajm

Mevlani Ulet Në Tokë, Kam 3 Ditë Që Nuk Jam Në Vete, Është Bërë Merak Familja…

Në puntatën e sotme të Për’puthen ka pasur përplasje të forta mes Mevlanit dhe Antonelës, e cila zgjodhi të tërhiqej prej tij./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ndërkohë, u bënë publike edhe pamjet nga prapaskena ku Mevlani ndodhet para dy vajzave, i ulur në tokë dhe thotë se nuk ndihet aspak mirë që prej puntatës së fundit të Për’puthen Prime./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Mevlani: Kam 3 ditë që nuk jam në vete, pas Prime jam i humbur komplet… per me teper sht1p mb1 rek1ame1n me p0shte dhe ju del v1dj0 e pl0te e tyre/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet