Lajm

Ku po shkon kjo botë? U nda nga burri e martohet me kushëririn 20 vite më të madh: Qaj sa herë bëjmë s*ks, se…

Pas gjashtë muaj marrëdhënie, Monica dhe kushëriri i saj më në fund kanë arritur ta kapërcejnë këtë ndjenjë shqetësimi. Ata madje janë martuar.Kjo histori ka habitur të gjithë, por mesa duket dashuria e tyre është e madhe të paktën ashtu thonë ata të dy./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Monica VanHoek, 35 vjeçe ra në dashuri me kushëririn e saj pasi u nda nga burri. Kushëriri Paul Derschan i qëndroi shumë pranë gjatë kohës që ajo u nda nga burri dhe kjo e bëri dhe ta donte edhe më shumë.Lidhja e tyre u bë aq e fortë sa që Monica u lidh me kushëririn e saj 20 vite më të madh se ajo. Por ajo ka thënë:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pas gjashtë muaj marrëdhënie, Monica dhe kushëriri i saj më në fund kanë arritur ta kapërcejnë këtë ndjenjë shqetësimi. Ata madje janë martuar.Kjo histori ka habitur të gjithë, por mesa duket dashuria e tyre është e madhe të paktën ashtu thonë ata të dy.Monica VanHoek, 35 vjeçe ra në dashuri me kushëririn e saj pasi u nda nga burri. Kushëriri Paul Derschan i qëndroi shumë pranë gjatë kohës që ajo u nda nga burri dhe kjo e bëri dhe ta donte edhe më shumë.Lidhja e tyre u bë aq e fortë sa që Monica u lidh me kushëririn e saj 20 vite më të madh se ajo. Por ajo ka thënë:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet