Lajm

Ja sekreti i madh! Ja si ta dalloni një femër që sapo ka bërë s

Meshkujt është shumë lehtë t’i kuptosh kur kanë pasur se.ks. Ua tregojnë vetë. Por, si qëndron puna me gratë? Si ta kuptoni nëse ajo ka kaluar një mbrëmje pasionante? Meshkujt është shumë lehtë t’i kuptosh kur kanë pasur se.ks. Ecin nja gjysmë metri mbi tokë, fishkëllojnë dhe i përshëndesin njerëzit, të njohur e të panjohur./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Edhe në qoftë se nuk arrini ta kuptoni vetë, gjasat e mëdha janë që ai vetë t’u tregojë se ka pasur një natë të bujshme. Por, si qëndron puna me gratë? Si mund ta kuptoni nëse ajo ka pasur një mbrëmje pasionante, në qoftë se nuk ka ndonjë shenjë në qafë, flokë të shthurura, apo është e veshur me këmishën e partnerit? Ja përgjigjet.Ju tërheq më shumë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Sa më shumë aktivitete se.ksuale që ka një femër, trupi i saj do të prodhojë më shumë feromone, qëllimi i të cilave është ta tërheqin se.ksin e kundërt. Në fakt, nëse rrini pranë saj dhe e ndjeni se po ju ndezet motori, gjasat janë të mëdha se ajo sapo ka pasur marrëdhënie se.ksuale./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet