Lajm

Ish Miss Kosova pro.vokon Enver Petrovcin i kërkon Vallzim sensuali live në emision! ja si reagon Enver Petrovci!

Ish Miss Kosova pro.vokon Enver Petrovcin i kërkon Vallzim sensuali live në emision! ja si reagon Enver Petrovci! Enver Petrovci aktor i madh i skenës njëherit edhe profesor i akademisë së Arteve,është befasuar e provokuar në emisionin Kojshia Show nga Ana Mehmetaj ish miss Kosova.Për ta parë këtë spektakël që dhuruan Enver Petrovci dhe Ana Mehmetaj ju ftojmë të ndiqni emisionin që nga minuta e 41:00.Shiko Videon:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ish Miss Kosova pro.vokon Enver Petrovcin i kërkon Vallzim sensuali live në emision! ja si reagon Enver Petrovci! Enver Petrovci aktor i madh i skenës njëherit edhe profesor i akademisë së Arteve,është befasuar e provokuar në emisionin Kojshia Show nga Ana Mehmetaj ish miss Kosova.Për ta parë këtë spektakël që dhuruan Enver Petrovci dhe Ana Mehmetaj ju ftojmë të ndiqni emisionin që nga minuta e 41:00.Shiko Videon:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ish Miss Kosova pro.vokon Enver Petrovcin i kërkon Vallzim sensuali live në emision! ja si reagon Enver Petrovci! Enver Petrovci aktor i madh i skenës njëherit edhe profesor i akademisë së Arteve,është befasuar e provokuar në emisionin Kojshia Show nga Ana Mehmetaj ish miss Kosova.Për ta parë këtë spektakël që dhuruan Enver Petrovci dhe Ana Mehmetaj ju ftojmë të ndiqni emisionin që nga minuta e 41:00.Shiko Videon:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet