Lajm

Historia e DHlMSHME /Djali më tha: “Ik nga shtëpia!”, nuk dija cfarë të bëja dhe u…

Si shoqe kishim një marrëdhënie të shkëlqyer, hynim e dilnim me njëra-tjetrën në shtëpi dhe fëmijët i kishim pothuajse në të njëjtën moshë. Organizonim dreka e darka të ndryshme familjare bashkë dhe ia kalonim për mrekulli! Edhe fëmijët tanë kënaqeshin pa masë, edhe ne të dyja ndjeheshim shumë mirë për këtë gjë. Vitet kaluan dhe fëmijët rriteshin, kur një ditë morëm vesh se një shoqja jonë e përbashkët kishte parë djalin tim dhe vajzën e Dritës në një lokal, duke u puthur. Nuk më erdhi mirë që e dëgjova nga të tjerët sepse kisha pasur gjithmonë besim te djali im, që, po të kishte diçka serioze në jetën e tij, do të vinte një moment dhe do të ma tregonte patjetër./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Dritës në atë moment i qeshi buza dhe u gëzua. Tha: “Po të rinj janë!…”. Unë, faktikisht, nuk u ndjeva mirë dhe atë ditë nuk bëra siç bënim zakonisht me Dritën që mbas punës, pinim nga një kafe. Atë ditë vendosa të shkoja në shtëpi, sepse doja të flisja urgjentisht me tim bir. Nuk pimë kafe dhe unë direkt shkova në shtëpi. Djali nuk kishte ardhur akoma. I kisha përgatitur si çdo ditë drekën dhe thashë: “Nuk po e ngacmoj derisa të hajë, pastaj bisedoj qetë e qetë”. Kur ai mbaroi së ngrëni, i thashë:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

– Bir, a mund të flasim pak? – dhe siç jam e drejtë, ashtu i them gjërat drejt e drejt, gjë që të tjerët e kan shumë inat tek unë. I thashë se një kolegia ime e kishte parë duke u puthur me Anën. – Më thuaj të lutem arsyen se pse nuk ma ke treguar që ke një lidhje me Anën? – i thashë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet