Lajm

HABlT Gruaja: Dëgjova që burri kishte marrë një grua tjetër

37- vjeçarja shprehet se burri i saj nuk po mbante përgjegjësitë e tij dhe marrëdhënia e vështirë mes tyre e detyroi atë që të merrte vendimin që mos shkonte me burrin në Itali./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pranadaj, ajo u zhvendos me fëmijët tek shtëpia e prindërve të saj, ndërsa bashkëshorti iku sërish në Itali.Ajo priste që ai të ndryshonte dhe të reflektonte për sjelljen e tij ndaj familjes, por kjo nuk ndodhi. Pak kohë më vonë, ajo merr vesh që burri i saj kishte marrë një grua tjetër./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Valbona: Atëherë unë jam kthyer tek prindërit me fëmijët, mendova hajde po duroj dhe pak, ishalla po e kupton gabimin, po e ndjen mungesën e familjes edhe po kthen me të mirë, por ai asnjëherë nuk na dha një përgjigje. Pas disa kohësh, ka qenë viti 2015 a 2016, nuk e di fort mirë, dëgjova që ai kishte marrë një grua tjetër.Gazetarja: Në itali?/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet