Lajm

Gjermania dënon Gjelin e Kosovës me 8 mijë e 200 Euro!

Agron Krasniqi është një afarist nga Kosova i cili jeton me bashkëshorten dhe dy fëmijët në Gjermani.Gjatë aperos së Hipodrumit të kuajve në Shirokë Suharekë një i ftuar u kishte sjellur një gjel dhuratë.Familja Krasniqi e mori gjelin me vehte në Gjermani./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Gjeli këndonte bukur për mrekulli. Ishte i bardhë me flatra që shkëlqenin dhe binte fort në sy , kështu thonë fqinjët që e shihnin në oborrin e tij.Një ditë njëri nga fqinjët kishte shkuar në shtëpinë e Agron Krasniqit dhe i kishte thënë : “gjeli yt po këndon shumë heret , po më nxjerr gjumin”Agroni i kishte dhënë këtë përgjigje:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Ja atje në fund të oborrit janë pulat, shko mësoje gjelin se kur të këndojë sepse un nuk di se si t’ia ndryshojë as orarin e as këngën”Fqiu gjerman kishte ikur i mllefosur.Por javën e kaluar Agroni mori një dënim në shumën prej 8.200 eu për gjelin e tij që po u prishte gjumin e banorëve./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet