Lajm

Fansi i bën qefin me këtë koment Bleona Qerretit: “Po me dukesh si Vaçe Zela”Ja si pergjigjet

Bleona Qerreti ka postuar disa foto nga seti i saj me i ri fotografik.Nuk kane munguar komplimentet nga fansat e saj per formen e mire fizike, madje njeri prej tyre ka arritur deri aty sa e ka krahasuar me Vace Zelen!Disa te tjere i kane kujtuar Bleones thenien e dikurshme te Arjan Canit:Por nuk kane munguar dhe komplimentat nga te tjere fansa te kengetares/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Bleona Qerreti ka postuar disa foto nga seti i saj me i ri fotografik.Nuk kane munguar komplimentet nga fansat e saj per formen e mire fizike, madje njeri prej tyre ka arritur deri aty sa e ka krahasuar me Vace Zelen!Disa te tjere i kane kujtuar Bleones thenien e dikurshme te Arjan Canit:Por nuk kane munguar dhe komplimentat nga te tjere fansa te kengetares/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Bleona Qerreti ka postuar disa foto nga seti i saj me i ri fotografik.Nuk kane munguar komplimentet nga fansat e saj per formen e mire fizike, madje njeri prej tyre ka arritur deri aty sa e ka krahasuar me Vace Zelen!Disa te tjere i kane kujtuar Bleones thenien e dikurshme te Arjan Canit:Por nuk kane munguar dhe komplimentat nga te tjere fansa te kengetares/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet