Lajm

Arta Elezaj paraqitet nga Dubai me këtë pozë, kërkon një “MashAllah nga Ju”!

Derisa në fokus ka vënë linjat e trupit, ajo ka një kërkesë për ndjekësit e saj. “Thuaj MashAllah”, ka shkruar ajo krahas fotografisë. Arta pëlqen kaq shumë të udhëtojë, dhe jo rastësisht frekuenton vendet më të mira në botë.. bukur shpesh!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Derisa në fokus ka vënë linjat e trupit, ajo ka një kërkesë për ndjekësit e saj. “Thuaj MashAllah”, ka shkruar ajo krahas fotografisë. Arta pëlqen kaq shumë të udhëtojë, dhe jo rastësisht frekuenton vendet më të mira në botë.. bukur shpesh!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Derisa në fokus ka vënë linjat e trupit, ajo ka një kërkesë për ndjekësit e saj. “Thuaj MashAllah”, ka shkruar ajo krahas fotografisë. Arta pëlqen kaq shumë të udhëtojë, dhe jo rastësisht frekuenton vendet më të mira në botë.. bukur shpesh!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet