Lajm

(Video) E Kemi Раѕur Mendjen Te Zgjedhjet, Por Ledjana I Ka Thënë Mevlanit Të Dua Në Mënуrën Më Të Bukur

Pak kohë më parë Mevlani dhe Ledjana u deklaruan vetëm për njëri-tjetrin. Dyshja janë tashmë çift dhe nga momenti në moment pritet të dalin nga emisioni.Në puntatën e sotme të “Përputhen”, Ledjana e surprizoi Mevlanin me një dhuratë shumë të ëmbël. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo i dhuroi një ko rnizë, në të cilën shkruhej “Të dua”. Konkurrentja i shprehu për herë të parë një ndjenjë të tillë Mevlanit dhe për më tepër e ftoi të ulej pranë saj. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pak kohë më parë Mevlani dhe Ledjana u deklaruan vetëm për njëri-tjetrin. Dyshja janë tashmë çift dhe nga momenti në moment pritet të dalin nga emisioni.Në puntatën e sotme të “Përputhen”, Ledjana e surprizoi Mevlanin me një dhuratë shumë të ëmbël. i dhuroi një ko rnizë, në të cilën shkruhej “Të dua”. Konkurrentja i shprehu për herë të parë një ndjenjë të tillë Mevlanit dhe për më tepër e ftoi të ulej pranë saj. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet