Lajm

‘Po e bëj 4 orë në ditë sepse…’, NJIHUNI me 24-vjeçaren që na Ia pa fjaIë me ato që bën…

Njê modele ka treguar se sa herê nê ditê kryen marr êdh ên ie dhe pse e bên kêtê. Ajo rrê/fen se cdo ditê, pêr tê mbajtur trupin nê formê, krahas ushtrimeve fizike dhe palestrês, bên rregullisht 3 deri nê 4 orê se k s. Grasi Mattos ka njê rutinê tê rreptê ushtrimesh fizike dhe mban gjithmonê njê dietê tê ekuilibruar. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Bom/ba 24-vjeçare beson shumê nê pêrfitimet e pêrditshmêrisê sê marrê/dhênies in ti me. E reja qê jeton nê Lisbonê, Portugali, thotê se i kushton shumê orê gjatê ditês aktivitetit.Ajo zbuloi se pushimet e vetme qê ka, pêrfshijnê tê dielat. Nê total, ajo synon tê humbasê rreth 8,000 kalori dhe nê disa raste ajo ushtron pêr katêr ose pesê orê rresht. Ajo /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Nuk duhet tê jetê katêr ose pesê orê rresht gjithmonê ama. Zakonisht bêj se ks kur zgjohem, pasdite dhe nê darkê”. Ajo thotê se e bên edhe kur nuk ndjen kêna qêsi, pasi e gjithê êshtê nê funksion tê mbajtjes sê trupit nê formê. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet