Lajm

‘Nuk e di si përfundova këtu’/ Gazetarja e njohur gjendet e zhv.eshur në makinë

Nuk e di si përfundova këtu’/ Gazetarja e njohur gjendet e zhv.eshur në makinë /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Feven Kiflegiorgis, një prezantues e cila njihet edhe si Feven Kay, u ndalua nga policia në Sin City mëngjesin e 20 Marsit..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Feven Kiflegiorgis, një prezantues e cila njihet edhe si Feven Kay, u ndalua nga policia në Sin City mëngjesin e 20 Marsit..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…