Lajm

Modelja vë kamer nga pas për të parë si do reagonin meshkujt kur kalonte: Të gjithë pa përjashtim e…

Një modele e bërë e famshme në rrjetet sociale ka kapur në “fla gr ancë” të gjithë meshkujt që shohin të /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

pa smet e saj.Alexas Morgan, vendosi të bëjë një eksperiment duke futur celularin në xhepin e pasmë dhe duke mbajtur kamerën hapur.24 vjeçarja,nga Majami i Floridës, publikoi videon për 4.1 milionë ndjekësit e saj.Rezultatet/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një modele e bërë e famshme në rrjetet sociale ka kapur në “fla gr ancë” të gjithë meshkujt që shohin të pa smet e saj.Alexas Morgan, vendosi të bëjë një eksperiment duke futur celularin në xhepin e pasmë dhe duke mbajtur kamerën hapur.24 vjeçarja,nga Majami i Floridës, publikoi videon për 4.1 milionë ndjekësit e saj.Rezultatet/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet