Lajm

Mjαft më pyetët pse nuk kam fëmίjë, jam 40 vjeç dhe zgjοdha të mos jem me njeriun e gαbuar

Mjαft më pyetët pse nuk kam fëmίjë, jam 40 vjeç dhe zgjοdha të mos jem me njeriun e gαbuar /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai është njeri shumë i mirë, por pyetja e tij u duk si një goditje e fortë. Është një pyetje që më bëhet shumë shpesh dhe jam lodhur duke iu përgjigjur..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ai është njeri shumë i mirë, por pyetja e tij u duk si një goditje e fortë. Është një pyetje që më bëhet shumë shpesh dhe jam lodhur duke iu përgjigjur..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…