Lajm

Kush është 30 vjecarja, vajza e Përparimit dhe Kristinës që u nis të SHlTEJ në Greqi, tipari daIIues që nuk u pëIqeu grekëve

Tela dy shohet se linte shtatzënë motrat dhe fëmijët i shiste në Greqi, por ende nuk është konfirmuar nga policia./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

TCH ka siguruar fotografinë e Mimozës, vajzës së Kristina Bardhit dhe Përparim Ademit, e cila u nis të shitej në një familje greke, por nuk u pranua sepse kishte një sy jeshil dhe një sy ngjyrë kaf.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Tela dy shohet se linte shtatzënë motrat dhe fëmijët i shiste në Greqi, por ende nuk është konfirmuar nga policia.TCH ka siguruar fotografinë e Mimozës, vajzës së Kristina Bardhit dhe Përparim Ademit, e cila u nis të shitej në një familje greke, por nuk u pranua sepse kishte një sy jeshil dhe një sy ngjyrë kaf.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe