Lajm

Kunatat më të mira në vend dalin me një sqarim pu.blik: S’e krijuam lidhjen tonë për famë

Në një bisedë virtuale në emisionin e mëngjesit Alarm në ATV, Valentina dhe Donika Hoti të martuara për dy vëllezër që jetojnë në Gjermani kanë folur për raportet që kanë njëra me tjetrën. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Kjo intervistë e tyre u shpërnda mjaft shumë në rrjete sociale, duke bërë që dy kunatat tashmë të njihen nga pu/bliku shqiptar. Pas intervistës, Valentina dhe Donika dolën me një sqarim pu/blik të cilin e shpërndanë në instastory në rrjetin social Instagram. “Një sqarim për të gjitha juve. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ato ‘Femra’ që lidhjen tonë që kemi si kunata e mendojnë që kemi bo vetëm për famë, ju kishim kshillu që ndoshta me u vetdijsu dhe ju si ne e me respektu njerzimin ashtu siq jan sdo e kishi pas kët mendim.”, thuhet në postimin e tyre. Ato sërish kanë sqaruar se hapja e llogarisë së përbashkët në Instagram është bërë pas kërkesave të grave shqiptare në grupe të ndryshme në rrjete sociale. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT