Lajm

Jonida Vokshi HABlT pubIikun, VlRGJËRlNË e humba kur hyra në serial me…

Artistja Kohen e fundin Meret me Projekte artistike ne Belgjike Dhe per ate arsye ka humbur nga ekranet shqiptarepo gjate pushimit artisja ishte ne Emilision Live ku upyet Kur e humbe virgjerin?/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Por artistja pa u skuqur faqe u pergjigj direkt ku tha virgjerin e humba kur hyra ne serialin o sa mire me..//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Artistja Kohen e fundin Meret me Projekte artistike ne Belgjike Dhe per ate arsye ka humbur nga ekranet shqiptarepo gjate pushimit artisja ishte ne Emilision Live ku upyet Kur e humbe virgjerin?Por artistja pa u skuqur faqe u pergjigj direkt ku tha virgjerin e humba kur hyra ne serialin o sa mire me..//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe