Lajm

Ia fut kokën mes gjo.ksit dhe…mësuesi harron kameran hapur dhe kapet në momente int.ime..!!

Studentët e një shkolle në Kolumbi u bënë pjesë e një inc.identi, kur mësuesi i tyre i Fizikës, gjatë kohës që mësimi zhvillohej online, duke harruar që kamerat e tij ishte n.dezur, ka dhuruar ‘shfa.qje’ për ta.Pamjet e mësuesit që u pa teksa puthte të shoqen u bënë shumë shpejt vir.ale në internet.Një student dëgjohet të thotë ‘O Zot’, në pamjet e filmuara. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Studentët e një shkolle në Kolumbi u bënë pjesë e një inc.identi, kur mësuesi i tyre i Fizikës, gjatë kohës që mësimi zhvillohej online, duke harruar që kamerat e tij ishte n.dezur, ka dhuruar ‘shfa.qje’ për ta.Pamjet e mësuesit që u pa teksa puthte të shoqen u bënë shumë shpejt vir.ale në internet.Një student dëgjohet të thotë ‘O Zot’, në pamjet e filmuara. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Studentët e një shkolle në Kolumbi u bënë pjesë e një inc.identi, kur mësuesi i tyre i Fizikës, gjatë kohës që mësimi zhvillohej online, duke harruar që kamerat e tij ishte n.dezur, ka dhuruar ‘shfa.qje’ për ta.Pamjet e mësuesit që u pa teksa puthte të shoqen u bënë shumë shpejt vir.ale në internet.Një student dëgjohet të thotë ‘O Zot’, në pamjet e filmuara. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet