Lajm

Gjeti gruan në kafe me dy meshkuj, shihni çfarë bën burri xheloz…(VIDEO)

Veç gruas, burri ka go.ditu.r me gru.shte e shishe dhe dy personat me të cilët ajo ishte shoqëruar. Pas këtij momenti, ai është larguar nga restoranti sikur asgjë të mos kishte ndodhur..Për më shumë ju ftojmë të ndiqni videon e mëposhtme: /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një burrë në Kinë, ka dh.un.uar ba.rbar.is.ht gruan, pasi e pa të ulur me dy burra të tjerë në një restorant.I gjithë momenti është fi.ksuar nga kamerat e sigurisë. Në video, shihet burri i cili afrohet pranë tavolinës së ngrënies dhe go.de.t me shup.lak.ë gruan, e cila si pa.sojë përfundon pa ndjenja. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Veç gruas, burri ka go.ditu.r me gru.shte e shishe dhe dy personat me të cilët ajo ishte shoqëruar. Pas këtij momenti, ai është larguar nga restoranti sikur asgjë të mos kishte ndodhur..Për më shumë ju ftojmë të ndiqni videon e mëposhtme: /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet