Lajm

Burr!n E Kam Shofer Kamioni, Ai Kur Është Duke Udh.ëtuar Unë E Thërras Hasanin, Ai Është I Çm’endur, Me K.ënaq Du’ke Me

Sa e sa vjet i bëra mar.tesë dhe e tërë koha më shkoi duke e për.cjellë bu.rrin në rrugëtim dhe duke e pritur se kur po vjen. Profesioni i tij prej shoferi ma gër’diti edhe je.tën. E, kur ishte puna për kë,naqë.sinë time, më injo’ronte, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Si për sh.err, kur unë isha e nxe’htë dhe më nevojitej b.urri, ai ishte në rrugëtim. E, kur mua nuk ma kojke hiq, ama bash hiq, bur.ri më vinte në shtëpi dhe krenohej se si ka kaluar mirë në udhëtim zyrtar, derisa nje dite… / shtyp hapsiren e marketingut me poshte dhe vazhdo per te lexuar storien

Sa e sa vjet i bëra mar.tesë dhe e tërë koha më shkoi duke e për.cjellë bu.rrin në rrugëtim dhe duke e pritur se kur po vjen. Profesioni i tij prej shoferi ma gër’diti edhe je.tën. E, kur ishte puna për kë,naqë.sinë time, më injo’ronte, Si për sh.err, kur unë isha e nxe’htë dhe më nevojitej b.urri, ai ishte në rrugëtim. E, kur mua nuk ma kojke hiq, ama bash hiq, bur.ri më vinte në shtëpi dhe krenohej se si ka kaluar mirë në udhëtim zyrtar, derisa nje dite… / shtyp hapsiren e marketingut me poshte dhe vazhdo per te lexuar storien