Lajm

Arbana Osmani Tregon Barkun E Sheshtë 6 Muaj Pas Lindjes Dhe Sekreti Nuk Do Ta Besoni, Por Qenka Shumë I Thjeshtë

Pas lindjes së fëmijës dhe periudhës së gjidhënies, nënat pësojnë ndryshime në trup, duke nisur nga shtimi i peshës dhe problemet e lëkurës. Shpeshherë kur shohim personazhe të njohura të ekranit, që pas lindjes duken në formë perfekte, na duket e pabesueshme. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Nuk duhet të harrojmë që e gjitha është çështje genesh dhe zgjedhjesh. Ti mund të zgjedhësh të kesh ose jo një stil jete të shëndetshme. Arbana Osmani së fundmi, rreth 5 muaj pas lindjes, me një postim në Instagram na tregoi se është në një formë mjaft të mirë trupore, kjo si rezultat i aktivitetit fizik dhe kujdesit ndaj ushqyerjes. Sekreti? Aktiviteti fizik, por edhe ujit: 2 litra në dimër dhe 3 litra në verë… per me teper sht1p mb1 rek1ame1n me p0shte dhe ju del v1dj0 e pl0te

Pas lindjes së fëmijës dhe periudhës së gjidhënies, nënat pësojnë ndryshime në trup, duke nisur nga shtimi i peshës dhe problemet e lëkurës. Shpeshherë kur shohim personazhe të njohura të ekranit, që pas lindjes duken në formë perfekte, na duket e pabesueshme.Nuk duhet të harrojmë që e gjitha është çështje genesh dhe zgjedhjesh. Ti mund të zgjedhësh të kesh ose jo një stil jete të shëndetshme. Arbana Osmani së fundmi, rreth 5 muaj pas lindjes, me një postim në Instagram na tregoi se është në një formë mjaft të mirë trupore, kjo si rezultat i aktivitetit fizik dhe kujdesit ndaj ushqyerjes. Sekreti? Aktiviteti fizik, por edhe ujit: 2 litra në dimër dhe 3 litra në verë… per me teper sht1p mb1 rek1ame1n me p0shte dhe ju del v1dj0 e pl0te