Lajm

A E Dini Pse Keto Pula Kushtojnë Deri Në 2 Mijë E 500 Euro ? Arsyeja Eshte Interesante..

zi i këtyre shpendëve është gjaku, i cili ka ngjyrë të kuqe, siç është tek të gjithë kafshët, shpendët dhe njerëzit.Vetëm një pulë ‘Ayam Cemani’ arrin çmimin deri në 2 500 dollarë.Dana Cowin, kryeredaktorja e ‘Food & Wine’, përgjigjet se kjo pulë kushton kaq shumë, “sepse është shumë elegante, e gjitha e zezë. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Lloji i pulave, Ayam Cemani, janë pulat më të shtrenjta në botë, dhe kur themi të shtrenjta e kemi fjalën për një shumë prej 4 999 dollarë.Këto pula janë të veçanta pasi ato janë të zeza si në pjesën e jashtme ashtu edhe në atë të brendshme.Puplat e tyre janë të zeza, sqepat, kthetrat, madje edhe mishi, eshtrat dhe të gjitha organet e brendshme janë të tilla.I vetmi element jo i /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

zi i këtyre shpendëve është gjaku, i cili ka ngjyrë të kuqe, siç është tek të gjithë kafshët, shpendët dhe njerëzit.Vetëm një pulë ‘Ayam Cemani’ arrin çmimin deri në 2 500 dollarë.Dana Cowin, kryeredaktorja e ‘Food & Wine’, përgjigjet se kjo pulë kushton kaq shumë, “sepse është shumë elegante, e gjitha e zezë. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet