Lajm

Zbuloni misionin tuaj në këtë botë duke llogaritur numrat e datëlindjes

Cili nga ju është i apasionuar pas numerologjisë? Nëpërmjet numrave është e mundur të zbuloni shumë për personalitetin tuaj, por edhe për shembull në lidhje me “misionin” tonë në botë. Për ta bërë këtë ne propozojmë një lojë që është një provë shumë interesante./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Shtoni të gjitha shifrat e datës tuaj të lindjes deri sa të merrni një numër një shifror. Për shembull, për një person të lindur në 1/1/1900 numri llogaritet si më poshtë: 1 + 1 + 1 + 9 + 0 + 0 = 12, atëherë 1 + 2 = 3. Llogaritni numrin tuaj dhe zbuloni rolin tuaj në botë! Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

1.Ju jeni një person krijues, misioni juaj në jetë është gjithmonë të krijoni diçka të re dhe ta përdorni atë për ta bërë botën një vend më të mirë! 2.Misioni juaj është të udhëhiqni. Ju jeni një udhëheqës natyror dhe qëllimi juaj është t’i udhëzoni njerëzit të japin më të mirën. Psikolog, diplomat, kapiten i industrisë, nuk ka rëndësi: gjëja e rëndësishme është që ju të mund të shfrytëzoni sa më shumë aftësitë tuaja!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet