Lajm

Vajzat Shqiptare Që Sh Esin Trupin: Është Punë, Për 4 Muaj Mora 1500 Dollarë…!!!

Ajo është një vajzë e imët, me flokët e lyera bjond dhe e qetë. Takimi me të është gati “rastësor”, megjithatë ajo vendos të flasë, por me kushtin e vetëm, që të ruhet konfidencialiteti. “Ndodhi sepse kisha nevojë për para. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Nuk është se dëshiroja të zhv.ishesha apo të postoja foto të vetes”, shprehet A., një vajzë rreth të 25-ave, e cila jeton në Tiranë. Për shkak të koronavirusit, ajo hu.mbi punën në një kompanitë turistike dhe filloi të postojë foto gjysmë-n.udo në një rrjet social./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Aplikova për punë por ishte gati e pamundur të gjeja një të tillë”, shprehet ajo për Gazetën “Si”. A. më vonë krijoi një llogari në “OnlyFans” me rekomandimin e një mikut të saj. “Është punë. Përmes diçkaje të tillë paguaj qiranë dhe nevojat e mia të përditshme”, shpjegon ajo, ndërsa shton, se ajo nuk pranon dhe refuzon kërkesa për të postuar foto apo video, të cilat janë qartazi veprime se.k.suale, porse pohon, se ka shumë të rinj, që e bëjnë diçka të tillë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet