Lajm

Shefi vendos kamera në zyrë, SH0K0HET kur sheh se si ia bën sekretarja kafenë….(VIDEO)

Ai kishte porositur një kafe nga një punonjëse e kompanisë dhe në video shikohet fare qartë momenti kur ajo shkon për të bërë kafenë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Mirëpo, në video shikohet edhe momenti kur ajo…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai kishte porositur një kafe nga një punonjëse e kompanisë dhe në video shikohet fare qartë momenti kur ajo shkon për të bërë kafenë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet